Steel-tech ApS historie.

Steel-tech har rødder, helt tilbage i Cleanodan som blev grundlagt i 1953.

Cleanodan beskæftigede sig med industriel afrensning, udsyring af kedler, elektrolyse til korrosionsbeskyttelse, vandbehandling samt udvikling og salg af kemikalier til industrien.

I 1989 byggede Cleanodan et stort moderne og miljøsikkert dyp-bejdseanlæg til rustfrit stål på Dalager 7 i Brøndby. Virksomheden blev hædret med Brøndby Kommunes Miljøpris. Anlægget var og er, forsat Danmarks største bejdseanlæg med et karvolumen på 60.000 liter.
I ”2007” blev virksomhedens industrirenseafdeling og navnet Cleanodan frasolgt. Bejdseaktiviteterne og salg af kemikalier forsatte på Dalager 7 med firmanavnet Steel Protection i et par år, indtil salg af kemikalier og navnet Steel Protection blev solgt. Bejdseaktiviteterne forsatte på Dalager 7, nu med firmanavnet: Steel-tech.

I 2010 købte Michael Frilund og en kompagnon Steel-tech og fra 2016 har Michael Frilund været eneejer af Steel-tech ApS.

Med 23 års erfaring som selvstændig indenfor metalforarbejdning* og en uddannelse som maskinarbejder og senere kemiingeniør, specialiseret i overfladebehandling i bagagen var Michael Frilund godt rustet til at videreføre Steel-tech og udvikle virksomheden til en attraktiv samarbejdspartner inden for bejdsning, glasblæsning, affedtning og el-polering. I 2019 modtog Steel-tech Børsens Gazelle-pris.

* Frilunds Værksted i Hillerød fremstiller bl.a. stel i rustfrit stål til Danske Møbelklassikere tegnet af Hans J. Wegner og andre fremragende arkitekter.